RELACIÓ AMB LES FAMÍLIES – EUMASERVEIS

En el servei de menjador donem molta importància a mantenir i establir uns bons canals de comunicació amb les famílies. Només amb l’esforç i el treball conjunt i coherent dels dos entorns, podrem aconseguir els diferents objectius marcats en aquest projecte.

Un migdia a l’escola

De novembre a maig, les famílies que ho desitgin, poden compartir i gaudir de l’estona del dinar amb els seus fills, fent de «monitors». Visiten la cuina, el menjador i coneixen  de ben a prop el servei.

Reunió informativa

El primer contacte entre les famílies i el grup de monitors/es sol ser mitjançant una trobada informativa. Expliquem el nostre projecte, activitats, installacions, objectius, metodologia, funcionament, i la nostra filosofia; així com també, aquells aspectes més generals com els horaris, menús enviats mensualment, què cal portar…

Comunicació diària

Els infants de 2 a 5 anys disposen de la “Llibreta personal” on s’anoten totes les observacions del monitor: aspectes fisiològics, comportament, detalls de com ha dinat, algun fet a destacar, etc.

Així mateix, a fi de resoldre qualsevol consulta, dubte i/o avís, cada matí podeu adreçar-vos a consergeria de l’escola.

Contacta amb nosaltres

Traducir