MENÚS – EUMASERVEIS

Menús recent cuinats, variats i elaborats d’acord amb les directrius d’un especialista en dietètica col·legiat i amb l’assessorament de la nova incorporació: Gabor Smit, dietista re-educador alimentari i especialista en el procés de conversió capa un menjador escolar ecològic.

Tenint com a base la piràmide alimentària i les recomanacions fetes per les institucions oficials en matèria d’alimentació infantil.

Actualment el 80% de les verdures, llegums i pasta són ecològics i la resta de productes Km0, creant una xarxa de proximitat coordinada amb els calendaris agrícoles i els menús de temporada.

Combinació dels aliments menys atractius per als més petits aconseguint la seva apetència.

També hem començat a sensibilitzar la comunitat educativa sobre els valors que aquest nou model representen, donant formació a l’equip humà i informant a les famílies sobre el camí cap un menjador més ecològic i més sostenible.

Formació especialitzada en productes ecològics, temporades, coccions, complementarietats, recomanacions, etc. Com ara: proteïna vegetal com alternativa a la proteïna animal.

MENÚS ESPECIALS – EUMASERVEIS

Possibilitat d’oferir «menús especials» per raons mèdiques, Al·lèrgiques i/o culturals; en els primers casos és requereix certificat mèdic.

Exemples: intolerància al gluten, a la lactosa, diabetis, Al·lèrgies alimentàries, sobrepès, obesitat, vegetarià, halal, etc.

 

MENÚS PER ESCOLA – EUMASERVEIS

ESCOLA LOLA ANGLADA –
TIANA

 

 

 

ESCOLA TIZIANA –
TIANA

 

 

 

ESCOLA MARINA –
MONTGAT

 

 

 

ESCOLA BRESSOL TIANA –
EL MES PETIT DE TOTS

 

 

 

Contacta amb nosaltres

Traducir