MENJADORS ESCOLARS – EUMASERVEIS

​Menús recent cuinats, variats i elaborats d’acord amb les directrius d’un especialista en dietètica col·legiat i amb l’assessorament de la nova incorporació: Gabor Smit, dietista re-educador alimentari i especialista en el procés de conversió cap a un menjador escolar ecològic.  Tenint com a base la piràmide alimentària i les recomanacions fetes per les institucions oficials en matèria d’alimentació infantil.

Actualment el 80% de les verdures, llegums i pasta són ecològics i la resta de productes Km0, creant una xarxa de proximitat coordinada amb els calendaris agrícoles i els menús de temporada.

Combinació dels aliments menys atractius per als més petits aconseguint la seva apetència.

PEDAGOGIA & METODOLOGIA – EUMASERVEIS

Contacta amb nosaltres

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir