EXTRAESCOLARS –
EUMASERVEIS

Les activitats extraescolars que actualment portem a terme dins el projecte
EDUCAR en el LLEURE, són :

Acollida Matí

Som el que engeguem

En aquest espai de temps es faran diverses activitats lúdiques, on els nens i nenes podran gaudir d’un espai d’esbarjo tranquil amb diferents recursos.

Acollida Migdia

Som el que gaudim

Espai lúdic i relacional que cercarà el desenvolupament personal dels usuaris a través de les activitats proposades al migdia  treballant  valors com la convivència  i el respecte.

Reforç i estudi

Aquesta activitat funciona de dilluns a divendres i té com a objectiu que els nens i les nenes, disposin d’un monitor i d’un lloc amb ambient d’estudi on realitzar els deures i repassar les matèries en les que es pugui tenir algun dubte o dificultat.

Organització deures: fixar uns objectius assumibles de realització.. Seqüenciar bé les tasques perquè el nen/na vagi veient el seu progrés, cosa que és molt motivador per a ells.

Elaboració deures: donar continuïtat a l’hàbit d’estudi i facilitar el dia d dia a l’escola.

Reforç: donar suport i/o resoldre dubtes en aquelles matèries més feixugues, i/o costoses que representen una dificultat per a l’infant.

Lectura: una bona activitat és llegir junts, comentar els llibres de l’estiu i escriure conjuntament el que han assolit.

Activitat adreçada a nens i a nenes des de 1r. a 6è.

Taller de cuina

Taller per observar, experimentar i descobrir tot allò que mengem.

Ludoteca tarda

Som el que gaudim

Espai lúdic, formatiu i relacional que cercarà el desenvolupament personal dels usuaris a través del joc i la joguina treballant  valors com la convivència  i el respecte

Contacta amb nosaltres

Traducir