Menús

Menús recent cuinats, variats i elaborats d’acord amb les directrius d’un especialista en dietètica col•legiat i amb l’assessorament de la nova incorporació: Gabor Smit, dietista re-educador alimentari i especialista en el procés de conversió capa un menjador escolar ecològic.  Tenint com a base la piràmidealimentària i les recomanacions fetes per les institucions oficials enmatèria d'alimentació infantil.
Actualment el 80% de les verdures, llegums i pasta són ecològics i la resta de productes Km0, creant una xarxa de proximitat coordinadaamb els calendaris agrícoles i els menús de temporada.
Combinació dels aliments menys atractius per als més petits aconseguint la seva apetència.
També hem començat a sensibilitzar la comunitat educativa sobre elsvalors que aquest nou model representen, donant formació a l’equiphumà i informant a les famílies sobre el camí cap un menjador mésecològic i més sostenible.
Formació especialitzada en productes ecològics, temporades,coccions, complementarietats, recomanacions, etc. Com ara:proteïna vegetal com alternativa a la proteïna animal.

Menús especials

Possibilitat d'oferir «menús especials» per raons mèdiques, al·lèrgiques i/o culturals; en els primers casos és requereix certificat mèdic.

 Exemples: intolerància al gluten, a la lactosa, diabetis, al·lèrgies alimentàries, sobrepès, obesitat, vegetarià, halal, etc.